tag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post2903066437245943688..comments2024-03-21T08:30:58.107+01:00Comments on matvrak: No-knead: SjokoladebrødJeanettehttp://www.blogger.com/profile/08819716146417452932noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post-59819629717595152302011-02-22T13:39:00.443+01:002011-02-22T13:39:00.443+01:00Jepp... Men det var helt min feil - det stod i «br...Jepp... Men det var helt min feil - det stod i «bruksanvisningen» at den ikke tålte mer enn 230 grader. I didn't care...Jeanettehttps://www.blogger.com/profile/08819716146417452932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post-71130577981857724042011-02-22T12:02:33.120+01:002011-02-22T12:02:33.120+01:00ånei! pannen var jo helt ny :/ kjedelig...ånei! pannen var jo helt ny :/ kjedelig...Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post-87380130676851250102011-02-16T16:12:01.682+01:002011-02-16T16:12:01.682+01:00Hehe, det tipset skulle jeg gjerne hatt litt før.....Hehe, det tipset skulle jeg gjerne hatt litt før... Knotten sprakk den skjønner du!Jeanettehttps://www.blogger.com/profile/08819716146417452932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post-12748161318289265792011-02-15T22:37:44.186+01:002011-02-15T22:37:44.186+01:00Morsom vri. Husk at du kan skru av knotten til lok...Morsom vri. Husk at du kan skru av knotten til lokket, i og med at den bare tåler 230 grader :)Matentusiastenhttps://www.blogger.com/profile/06222354444024767789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2996140516242932996.post-90902263293331851212011-02-15T16:39:34.715+01:002011-02-15T16:39:34.715+01:00Det brødet der har jeg siklet på lenge på Inas blo...Det brødet der har jeg siklet på lenge på Inas blogg :) Gleder meg til jeg skal prøve å lage det. Kanskje neste helg...Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.com