Eller sjokoladebeger. De blir like gode uansett hvilket språk man navngir dem på. Lover!
Ikke trenger man så mye heller:
175 g sjokolade, minst 70% kakao, 1/2 dl melk, 2 dl kremfløte, 1/2 ts vaniljesukker, 1/4 ts allehånde og 1 egg.
Finn frem Bosch Boschington. Brekk opp sjokoladen og ha den i kjøkkenmaskinen.
Kjør til sjokoladen er små smuler.
Varm melk og fløte til kokepunktet. Ha i vaniljesukker og allehånde. Hell blandingen over sjokoladesmulene. La det godgjøre seg i 30 sekunder.
Kjør i 30 sekunder. Ha i egg og kjør i 45 sekunder til.
Oppskriften gir ca 5 dl sjokoladeawesomeness. Det er akkurat nok til to av mine kaffekopper.
La de avkjøles i kjøleskapet i 6 timer eller over natten. Ja, det er lenge, men totally worth it!
YUM! Kan ikke du komme og bo her med meg da?
SvarSlett