Vil du ha en ny form på skillingsbollene dine? Prøv disse kanelknutene! Det er rart at to helt like oppskrifter kan smake annerledes bare formen forandres.
Følg oppskriften på skillingsboller frem til fyllet er tatt på.
Brett deigen i to.
Skjær deigen i striper på omtrent 1 1/2 cm. Skjær et snitt nesten helt gjennom på hver stripe.
Spre delene på hver bit...
...og snurr dem.
Lag en knute. Det spiller ikke så stor rolle hvordan du lager den. Bare pass på at noe av fyllet kommer ut.
Legg knutene på et bakepapirkledd bakebrett. Varm ovnen til 175 grader og la bollene etterheve mens ovnen blir varm. Ikke alle knutene ble like fine... Men jeg kan love at alle sammen ble like gode!
Som alle boller, nytes disse nystekte.
Tusen takk for inspirerende oppskrifter!
SvarSlettMvh Superkokken
:)
SvarSlettMmm, så mye godt du lager! Har helt seriøst bladd meg heeelt tilbake til begynnelsen av bloggen:p Blir jo helt matfiksert her! Kan love deg at mye av det du har skrevet skal prøves ut:)
SvarSlett- Marte
Haha, jeg er imponert! Veldig hyggelig at du liker bloggen min :D Kom gjerne med tilbakemeldinger når du har prøvd ut oppskrifter :) God helg!
SvarSlettDet såg godt ut :-) Skal testes!
SvarSlett