onsdag 18. mai 2011

Skillingsboller 2.0

Jeg har forbedret oppskriften på fyllet til skillingsboller bittelitt!

Følg oppskriften på skillingsboller frem til fyllet.

Du trenger 100 g smør, 2 dl sukker og 2 ss kanel.

Varm 50 g smør i mikrobølgeovnen til det er veldig mykt, nesten smeltet. 15 sekunder holdt i min mikro.

Bland i 1 dl sukker og 1 ss kanel.

Smør blandingen på det ene deigrektangelet. Gjenta med det andre deigrektangelet.

Følg resten av skillingsbolleoppskriften.

Det kan virke som en liten forandring, og det er det jo strengt tatt også. Men fyllet blir ikke like grisete og bollene blir lettere å kutte og forme. Du får et mer jevnt fordelt fyll og dessuten blir fyllet saftigere! Mest sannsynlig fordi det er dobbelt så mye smør i denne versjonen... Bare ikke si det høyt, så er det ingen som tenker på noe annet enn hvor fantastisk disse skillingsbollene smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar