fredag 27. mai 2011

Loff med solsikkekjerner og rosmarin

Jeg hadde egentlig tenkt å ha revet parmesan i dette brødet også, men så kom jeg på at min kjære skal spise det og han liker jo ikke parmesan. Men det betyr ikke at ikke DU kan blande i noen never med nyrevet parmesan!

Til 2 høye brød:

Følg oppskriften på formloff.

Når du skal forme brød, tar du 2 - 3 ss solsikkekjerner og 1 ts rosmarin...

...og knar det godt inn i brødet. Vil du ha samme smak på brød nummer 2 gjør du det samme med det. Har du en mann som faktisk liker parmesan, kan du blande inn en neve per brød.

Legg brødene i smurte brødformer som tar omtrent 1 1/2 liter.

La brødene etterheve til de kommer over kanten på brødformen. Varm ovnen til 200 grader. Pensle med vann.

Stek nederst i ovnen i 40 minutter.

Nytes ferskt, men smaker også veldig godt ristet med kremost. Mmm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar