onsdag 29. september 2010

Potet- og kyllingsalat

Det er greit med kjappe ting å smelle sammen til bare deg når kjæresten jobber sent. Når det smaker godt i tillegg kan man vel ikke be om stort mer?

Til en person trenger du:
1 kyllingbryst, 200 g mandelpoteter, 1/2 paprika, 1/4 agurk, litt sjalottløk, 2 tomater og finklippet gressløk til pynt. Til dressingen trenger du: 1/2 dl yoghurt naturell, 1 ss majones, litt finklippet gressløk og salt&pepper.

Begynn med å kok mandelpotetene i saltet vann i 15 minutter.

I mens steker du kyllingbrystet.

La potetene dampe seg tørre. Ser nå at det hadde holdt å koke de i 10 minutter... Får prøve å huske det til neste gang!

Skjær agurk, paprika, løk og tomat i skiver.

Lag dressingen. Visp sammen majones og yoghurt. Tilsett gressløk, salt og pepper. Husk å smak!

Skjær poteter og kylling i skiver. Legg poteter på en tallerken og drypp mesteparten av dressingen over. Legg på paprika, agurk, tomater, løk og tilslutt kylling. Pynt med gressløk og ha resten av dressingen og nykvernet pepper over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar