tirsdag 28. september 2010

Petits pots aux chocolats

Eller sjokoladebeger. De blir like gode uansett hvilket språk man navngir dem på. Lover!

Ikke trenger man så mye heller:
175 g sjokolade, minst 70% kakao, 1/2 dl melk, 2 dl kremfløte, 1/2 ts vaniljesukker, 1/4 ts allehånde og 1 egg.

Finn frem Bosch Boschington. Brekk opp sjokoladen og ha den i kjøkkenmaskinen.

Kjør til sjokoladen er små smuler.

Varm melk og fløte til kokepunktet. Ha i vaniljesukker og allehånde. Hell blandingen over sjokoladesmulene. La det godgjøre seg i 30 sekunder.

Kjør i 30 sekunder. Ha i egg og kjør i 45 sekunder til.

Oppskriften gir ca 5 dl sjokoladeawesomeness. Det er akkurat nok til to av mine kaffekopper.

La de avkjøles i kjøleskapet i 6 timer eller over natten. Ja, det er lenge, men totally worth it!

1 kommentar: