fredag 18. februar 2011

Pizza med røkelaks og brie

Deilig, smeltet brie med silkemyk røkelaks? Jatakk. På en pizza? JATAKK!

Til en pizza trenger du:
1 pizzabunn (rett fra frysern), 100 g brie, 3 skiver røkelaks (eller ørret), 1/4 rødløk (i kjøleskapet da bildet ble tatt), parmesan, olivenolje og pepper.

Varm opp ovnen til maks med varmluft og grillelement på.

Legg den frosne pizzabunnen på en rist dekket med bakepapir.

Pensle med olivenolje. 

Krydre med masse deilig pepper.

Skjær brien i skiver...

...og fordel den på pizzabunnen.

Rasp over parmesan.

Kutt rødløk...

...og legg bitene på bunnen.

Stek pizzaen midt i ovnen i 3-4 minutter. Min ble litt for mye stekt etter min smak. Sånn går det når man ikke følger med. Så FØLG MED!

Legg på laks/ørret med en gang du har tatt pizzaen ut av ovnen. Den vil bli litt varm og smelter på tungen!

Kutt pizzaen i stykker, spis og kjenn at jaggu meg blir dette en bra helg! Ha en fin en da, du!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar